Tefloncoat​

​Tefloncoat er fluorpolymerbelægninger, der giver særdeles gode glide- og slipegenskaber. Takket være TempCoat-infusionsmetoden opnås en særlig god forankring i basematerialet (substratet)​.

TEMPCoat GIVER EKSTRAORDINÆRE gode glide- og slipegenskaber

TempCoat-metoden giver førsteklasses belægninger med fluorpolymer. Der er tale om særdeles gode glide- og slipegenskaber, og infusionsmetoden giver en særlig god forankring i basematerialet (substratet).

En TempCoat-belægning kan tilføjes på emner af aluminium, stål, rustfrit stål og keramik samt under visse omstændigheder på kobber og visse former for plast. Den er især velegnet, når der er behov for både god slidstyrke og gode glide- eller slipegenskaber.

Tekniske data for TempCoat:​

Lagtykkelser: 7 μm til 70 μm

Temperaturområde: -40°C til +260°C

Overfladejævnhed (Ra): op til cirka 1,5 μm

Godkendelse ifølge FDA: ja, for visse belægningstyper

Delta MKS er udviklet til forseglingssystemer

Delta MKS er en zinklamelbelægningsmetode, som kan tilføjes ved hjælp af centrifugering/dip spin, nedsænkning eller helautomatiske vådbelægninger.

Denne førsteklasses korrosionsbeskyttelse er fri for krom (VI), og zinklamellerne gør, at den får en katodisk beskyttende virkning. Der forekommer ikke brintskørhed, som er kendt i forbindelse med galvanisk påførte zinklag.​

Denne korrosionsbeskyttelse har ligeledes gode glide- og slipegenskaber, og den er specielt udviklet til forseglingssystemer. Metoden har samtidig nogle dekorative egenskaber. Derfor anvendes den inden for blandt andet bilbranchen.

Tekniske data for Delta MKS:

​Lagtykkelser: 5 μm til 30 μm (alt efter lagopbygning).

MagnaCoat giver effektiv beskyttelse mod kemikalier

En MagnaCoat-belægning har nærmest en porefri overflade, som består af fluorpolymersystemer i meget tykke lag. Den har en høj elektrisk gennemslagsmodstandsdygtighed, der også holder ved høje temperaturer. Samtidig giver den en effektiv barrierebeskyttelse mod kemikalier.

Metoden giver en glimrende korrosionsbeskyttelse, og den er velegnet til materialer, som er baseret på aluminium, stål og rustfrit stål samt andre metaller.

Tekniske data for MagnaCoat:​

Lagtykkelser: 100 µm til 800 µm

Temperaturområde: -40 °C til +260 °C

Overfladejævnhed (Ra): op til cirka 1,5 μm

Godkendelse ifølge FDA: ja, for visse belægningstyper.

SærligE SLIPEGENSKABER og beskyttelse med PlasmaCoat

PlasmaCoat kombinerer de effektive hårdheds- og slitagebeskyttende egenskaber, som opnås ved termisk påsprøjtede metallag, med fluoropolymers slip- og glidegenskaber. Samtidig giver denne overfladekombination nogle fine friktionsøgningsegenskaber.

Få mere information om blandt andet tefloncoating

Ønsker du yderligere oplysninger eller et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 7020 1601, eller sende os en mail på dmt@dmtas.dk.​​

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ydelser, så er du velkommen til at sende os en mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

DANSK MATERIALE TEKNIK A/S

Strøvej 84

​DK-3320 Skævinge

CVR: 25063481 

Kontakt os

☎ Tlf.: ​70 20 16 01

✉ E-mail: dmt@dmtas.dk

Garanti og samarbejde